Damian Kloosterman

Oprichter/eigenaar van Soccer Intermediary Pro; KNVB gelicentieerd intermediair; gecertificeerd scout

Damian Kloosterman (28 maart 1994, Sneek, NL) is rechtenstudent (aan de universiteit van Groningen). Sinds zijn kleuterjaren is hij al gefascineerd door alles wat met voetbal te maken heeft. Hij heeft zelf op amateurniveau gespeeld bij o.a. ONS BOSO Sneek. Op zijn 19e begon Damian zich te verdiepen in de wonderlijke wereld van de intermediairs (destijds spelersmakelaars). Het beroep van intermediair sluit goed aan bij zijn studie en zijn grootste passie, voetbal. Sinds 2014 is Damian een KNVB gelicentieerde intermediair en sinds 2016 is hij ook gecertificeerd scout. Damian heeft een uitgebreid netwerk in Nederland en ver daarbuiten en coördineert alle activiteiten van Soccer Intermediary Pro.

Contact:
d.kloosterman@soccerintermediarypro.com

Martin Kloosterman

Partner van Soccer Intermediary Pro; KNVB gelicentieerd intermediair; gecertificeerd scout.

Martin Kloosterman (4 oktober 1995, Sneek, NL) is salesmanager en heeft al een aantal commerciële, economische en sportieve studies behaald. Martin is evenals zijn oudere broer behept met het voetbalvirus en heeft in zijn jonge jaren ook verdienstelijk gespeeld bij ONS BOSO Sneek, daarnaast heeft hij daar ook de jeugd training gegeven. Martin is sinds begin 2017 actief voor Soccer Intermediary Pro. Martin is ook een KNVB gelicentieerd intermediair en is sinds 2017 gecertificeerd scout. Hij onderhoudt contacten met spelers en clubs in Nederland en daarbuiten en blijkt een getalenteerd intermediair te zijn die oog heeft voor jonge talenten en getalenteerde oudere spelers. Met zijn CIOS-diploma personal trainer op zak kan hij onze spelers ook ondersteunen.

Contact:
m.kloosterman@soccerintermediarypro.com

Lammert Kloosterman

Partner van Soccer Intermediary Pro; spelersadviseur/-begeleider; gecertificeerd scout.

Lammert Kloosterman (12 juli 1960, Siegerswoude, NL) is freelance vertaler/tolk die zijn beide zoons ondersteunt in hun werkzaamheden als intermediair. Zijn ervaringen op het gebied van handel, journalistiek en vertaalwerk, alsmede zijn levenservaring zijn een welkome versterking voor Soccer Intermediary Pro. Lammert houdt zich voornamelijk bezig met begeleiding en advies van nationale en internationale spelers met betrekking tot keuzes die ze moeten maken en kansen die ze kunnen pakken. Hij is sinds 2016 gecertificeerd scout.

Contact:
l.kloosterman@soccerintermediarypro.com